Another day, new office

Happy new year! Even wennen aan mijn nieuwe view, maar erg blij!

Ik ben binnen het pand verhuisd van mijn grote kantoor naar een iets kleinere ruimte aan de straatkant. Wat een tijd van het jaar om dit te doen.. In het nieuwe jaar gelijk in een nieuw kantoortje aan de slag.

Het was een hele klus om de vloer over te leggen en al die grote meubels door de deur te krijgen (en de hoek om in de smalle gang), maar met hele goede hulp van hele fijne vrienden is dat heel erg goed gelukt! Ik ben er superblij mee! Nog een beetje zoeken waar ik alles kwijt kan, maar de komende tijd ga ik er helemaal mijn stekkie van maken.

With Love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.