Bereken je maat

Bij Mint15 bieden we vooral armbandjes die voor de meeste polsen geschikt zijn. Omdat ze meestal passen, is het makkelijk om een armbandje cadeau te doen als je iemands maat niet precies weet.

Twijfel je over de maat? Of zit de juiste maat er niet tussen? Dan kun je altijd contact opnemen of een berichtje plaatsen bij je bestelling. Dan maken wij jouw armbandje passend.

In lengte verstelbaar

Bij de meeste armbandjes in onze webshop staat ‘In lengte verstelbaar‘. Dit betekent dat de armbandjes een verlengkettinkje bij het slotje hebben, waardoor de maat verstelbaar is. De maat van de verstelbare armbandjes staat bij de omschrijving vernoemd en is 16 t/m 19 cm.

One size fits all

Als er ‘One size fits all‘ bij een omschrijving van een sieraad staat vermeld, dan past het sieraad bij iedereen. Meestal gaat het om armbandjes met elastiek of armbandjes die op de gewenste lengte worden omgeknoopt.

Jouw polsmaat opmeten

Zo bereken je je maat:
Wikkel een meetlint om je pols, vlak onder de botjes in je pols. Meet strak, maar laat het niet knellen. Het aantal centimeter waar je op uit komt, staat gelijk aan je maat.

Heb je geen meetlint? Dan kun je een stukje lint of touw om je pols wikkelen en dit opmeten met een liniaal.