Mint15 Emilie


Hoe alles begon

Wat begon als een uit de hand gelopen kralenhobby werd een paar jaar later mijn echte bedrijfje. Na mijn laatste studie in 2013 ben ik meer tijd gaan steken in mijn sieradenhobby.

Ik bouwde een webshop en ging veel posten op social media, wat ervoor zorgde dat ik ineens enorme hoeveelheden bestellingen binnenkreeg. En eigenlijk is dat tot op de dag van vandaag nooit meer gestopt! Ik zit inmiddels al een paar jaar in een prachtig kantoortje waar ik heel trots op ben.

Ik houd zelf het meeste van armbandjes, dat is ook duidelijk terug te zien in mijn webshop. Vooral de armbandensetjes zijn erg populair, ze zijn perfect om cadeau te doen. Ik zorg ervoor dat alle bestellingen ook als cadeautje worden verpakt.

Wat ik allemaal doe

Ik ontwerp en maak de sieraden, ik maak en bewerk alle foto’s, ik maak en onderhoud de website, ik werk social media bij, ik zit achter de mail, chat, Whatsapp en neem telefoontjes aan. En ik stuur uiteraard alle bestellingen naar jullie en naar de inkopende winkels en salons over de wereld.

Ik maak behoorlijk wat werkuren op een dag om alles voor elkaar te krijgen en dankzij al jullie bestellingen is dit daarmee meer dan een fulltime baan voor mij geworden, waar ik heel dankbaar voor ben. En dankzij jullie vliegen mijn Mint15-sieraden de hele wereld over (kijk maar).

Blijf vooral shoppen en ik vind het altijd gezellig als je een berichtje stuurt of appt.

With Love


Mint15 handmadeArmbandenset-'Black-&-Pink'---Zilver


Mint15 © Alle rechten voorbehouden. Op de foto’s en ontwerpen van de sieraden rust een copyright. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere websites en/of commercieel gebruik van foto’s en ontwerpen is niet toegestaan, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door Mint15.

Mint15 is een geregistreerd merk. Registratienummer: 1395620 (BOIP)