Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en het verzenden geschiedt op eigen risico van de klant. Deze kosten bedragen circa €1,82 per envelop (20-50 gram). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je postvervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in de originele staat, ongedragen en in de originele verpakking aan Mint15 geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mint15.com of via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
Mint15 retouren
Kerkstraat 14B
4921 BB Made
Nederland

Je kunt gebruik maken van het retourformulier. Deze kun je hier downloaden: Retourformulier

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@mint15.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering maatwerk:

Op maat gemaakte sieraden die via de webwinkel worden gekocht, zijn in opdracht van de klant gespecificeerd. Het herroepingsrecht geldt niet op de op maat gemaakte sieraden, deze kunnen dus niet geretourneerd worden. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.