Moederdag

Het is bijna Moederdag, tijd om lieve moeders eens in het zonnetje te zetten! Juist nu, in deze heftige tijd, is het heel fijn om anderen te laten weten dat je aan ze denkt. Ik help je graag mee met het geven van leuke cadeautips om je moeder (of een andere lieve moeder) te verrassen.

Persoonlijke bestelling? Het is mogelijk om een ander verzendadres op te geven om de bestelling direct bij je moeder te laten bezorgen. Je hebt ook de mogelijkheid om bij het plaatsen van je bestelling een persoonlijke boodschap toevoegen (in het opmerkingenveld), ik schrijf deze dan persoonlijk op het kaartje erbij.

Hopelijk zit er voor jouw moeder iets moois tussen! Het is ook nog mogelijk om iets naar wens te laten maken. Stuur mij dan zo snel mogelijk even een berichtje of mailtje (info@mint15.com).

With Love

Geef een reactie