Levertijd & verzendkosten

Verzendkosten:

Verzendkosten bij Mint15 bedragen €2,50 binnen Nederland. Bij orders boven de €50 komen de verzendkosten te vervallen. Voor orders naar de rest van de wereld zijn de verzendkosten €5,95.

Verzending:

Wij streven ernaar je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Je ontvangt automatisch een als je bestelling is afgerond. Bij een bestelling van sieraden op maat geldt een levertijd van ongeveer 7 werkdagen.

Mint15 verpakt de sieraden op een feestelijke manier, zodat het altijd een cadeautje is om te krijgen. Bij je bestelling kan je aangeven of je iets apart ingepakt wilt hebben. Verder wordt de bestelling zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is.

Levering & levertijd:

Bestellingen worden door PostNL verzonden met brievenbuspost. Er is geen track&trace mogelijk. De levertijd hangt af van het land waar de bestelling naartoe gestuurd wordt.

  • Nederland: vanaf de volgende dag in huis (PostNL bezorgt geen brievenbusleveringen op zondag en maandag)
  • België, Duitsland, Frankrijk: 2-4 werkdagen
  • Rest van Europa: 2-5 werkdagen
  • Rest van de wereld: 6-15 werkdagen (afhankelijk van de douaneafhandeling).

Helaas hebben wij geen invloed op postzendingen. Er zijn vertragingen mogelijk en douaneafhandelingstijden verschillen enorm. We zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte zendingen.

Afwijkende levertijden::

Wij verzenden geen bestellingen op Nederlandse feestdagen, omdat PostNL dan geen post ophaalt. Ook bezorgt PostNL niet op feestdagen.
Houd er rekening mee dat er in drukke tijden (zoals o.a. de December-maand en Black Friday) meer kans op vertraging kan zijn bij de post. Wees dus op tijd met bestellen van je kerstcadeaus 😉