Handmade with much love & care

Mint15 (Mint Fifteen) is een sieradenmerk uit Nederland met fijne sieraden, stuk voor stuk gemaakt met veel liefde, zorg en aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen die erg lang mooi blijven. Alle sieraden zijn handgemaakt en worden ontworpen door Emilie, het gezicht achter Mint15.

De merknaam

Mint is een prachtige, frisse kleur. De kleur heeft een kalmerende en ontspannende werking, geeft balans en reflecteert frisheid en optimisme. Daarnaast wordt de kleur geassocieerd met een gevoel van tevredenheid en vertrouwen. Deze eigenschappen stralen wij graag uit met onze sieraden. De 15 geeft de merknaam een persoonlijk tintje; deze heeft te maken met de geboortedatum van de ontwerpster.

Hoe alles begon bij Emilie

Het is allemaal begonnen als een uit de hand gelopen kralenhobby vanaf de keukentafel. Ik combineerde mijn hobby’s met elkaar en bouwde een website, maakte mooie foto’s en werd actief op social media. Dit zorgde ervoor dat ik ineens enorme hoeveelheden bestellingen binnenkreeg. En dat is tot op de dag van vandaag niet meer gestopt. Inmiddels heb ik een prachtig kantoor waar ik elke dag met veel plezier naartoe ga. Maar ook thuis werk ik nog veel.

Ik houd zelf het meeste van armbandjes, dat is ook duidelijk terug te zien in mijn webshop. Vooral de armbandensetjes zijn erg populair, ze zijn perfect om cadeau te doen. Ik zorg ervoor dat alle bestellingen ook als cadeautje worden verpakt.

Mint15 sieradenBehind the scenes

Het grootste deel van de dag ben ik sieraden aan het maken en ontwerpen en bestellingen aan het inpakken. Daarnaast maak en bewerk ik alle foto’s, ik maak en onderhoud de website, ik post soms op social media, ik zit achter de mail, Whatsapp en neem telefoontjes aan. Af en toe verstuur ik een nieuwsbrief. Aan het einde van de dag verstuur ik alle bestellingen naar jullie en naar de inkopende winkels en salons over de wereld.

Ik maak behoorlijk wat werkuren op een dag om alles voor elkaar te krijgen en dankzij al jullie bestellingen is dit daarmee meer dan een fulltime baan voor mij geworden, waar ik heel dankbaar voor ben. Mijn Mint15-sieraden vliegen inmiddels de hele wereld over, kijk maar.

Blijf vooral shoppen en ik vind het altijd gezellig als je een berichtje stuurt of appt.

With Love

Armbandenset-'Black-&-Pink'---Zilver
Mint15 © Alle rechten voorbehouden. Op de foto’s en ontwerpen van de sieraden rust een copyright. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere websites en/of commercieel gebruik van foto’s en ontwerpen is niet toegestaan, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door Mint15.

Mint15 is een geregistreerd merk. Registratienummer: 1395620 (BOIP)