Over Mint15

Mint15 handmade


Handmade with much love & care

Mint15, ook wel Mint Fifteen, is een sieradenmerk uit Nederland met fijne, kleurrijke sieraden, stuk voor stuk met liefde gemaakt met veel zorg, precisie en aandacht. Alle sieraden zijn handgemaakt door ons en worden ontworpen door Emilie, de eigenaresse van Mint15.

Wij zijn dol op sieraden, véél sieraden; een perfecte finishing touch voor bij je outfit om net iets meer te stralen. Voor ieder wat wils in onze shop om lekker te mixen en matchen en zo jouw eigen sieradenmatch te maken. Ook kun je altijd een verzoekje aanvragen, wij maken graag iets speciaal voor jou.

Onze merknaam

Mint staat voor de prachtige, frisse kleur die wij graag in onze sieraden verwerken. De kleur heeft een kalmerende en ontspannende werking, geeft balans en reflecteert frisheid en optimisme. Daarnaast wordt de kleur geassocieerd met een gevoel van tevredenheid en vertrouwen. Deze eigenschappen stralen wij graag uit met onze sieraden.

De 15 geeft de merknaam een persoonlijk tintje; deze heeft te maken met de geboortedatum van de ontwerpster.

Materialen

Allerlei prachtige materialen worden in de sieraden verwerkt, zoals edelsteen, hout, glas, facetgeslepen glas, Swarovski, gekleurde waxkoordjes en metalen bedeltjes en kraaltjes van designers quality. De meeste sieraden worden voorzien van een verlengkettinkje bij het slotje, waardoor de maat verstelbaar is.

Sieraden van Mint15 bevatten geen edelmetaal zoals echt zilver of goud. Daardoor kan het metaal bij veelvuldig dragen en contact met vocht op den duur wat verkleuren. Alle sieraden in deze webshop zijn nikkel- en loodvrij.

Mint15 Handwoven beaded bracelet


Mint15 Emilie


Wholesale

We verkopen ook aan winkels! Wil je meer weten?
mint15.com/wholesale15

Wil je meer weten over Mint15 of over de sieraden? Een mailtje is altijd gezellig: info@mint15.com of vul het contactformulier in.

xxx Emilie

Copyright

Mint15 © Alle rechten voorbehouden. Op de foto’s en ontwerpen van de sieraden rust een copyright. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere websites en/of commercieel gebruik van foto’s en ontwerpen is niet toegestaan, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door Mint15.

Mint15 is een geregistreerd merk. Registratienummer: 1395620 (BOIP)

Fishtail chain